NINJA WARRIOR EPISODUL 2 DIN 16 SEPTEMBRIE 2018

NINJA WARRIOR EPISODUL 2 DIN 16 SEPTEMBRIE 2018

Urmariti provocarile celui mai asteptat show al toamnei, Ninja Warrior Romania Episodul 2 din 16 Septembrie 2018, incepand cu ora 20:00 pe Protv. Duminica aceasta avem parte de un show ce a facut senzatie in toata lumea. Intr-un platou construit special in Romania pentru acest show, sute de romani cu vointa de fier lupta sa-si depaseasca limitele fizice si psihice pentru fabuloasa suma de 100.000 de mii de euro si impresionantul titlu de primul Ninja al Romaniei. Raluca Aprodu impreuna Costi Mocanu si Daniel Nitoiu vor fi prezentatorii Ninja Warrior.

In aceasta seara incepe un altfel de spectacol, ne asteapta o emisiune dura cu provocari extreme si situatii limita. Concurentii vor sta fata in fata cu cea mai dura provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama si a titlului suprem de Ninja Warrior Romania. Pentru platoul de filmare s-au folosit peste 1200 de lumini si peste 100 metri patrati de ecrane LED. Platoul emisiunii se intinde pe o suprafata totala de peste 15.000 de metri patrati, doar zona competitionala are 7.000 de metri patrati, iar pentru constructia obstacolelor s-au folosit 150 de tone de fier si otel si 440 metri cubi de apa in piscine.

Aceasta este cea mai dificila cursa de obstacole din lume este formata din mai multe trasee care duc spre obiectivul final: cucerirea muntelui Midoriyama. Pentru 250 de oameni obisnuiti, cu meserii obisnuite, eroi de zi cu zi, dar si pentru telespectatori, asteptarea a luat sfarsit. Astazi incepe Ninja Warrior Romania Episodul 1. Asadar nu pierdeti cea mai dura competite din lume in aceasta Duminica odata cu alaturi de concurentii emisiunii Ninja Warrior Romania Episodul 2 din 16 Septembrie 2018 de la ora 20:00 doar pe Protv. Sursa: protv.ro

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Style switcher RESET
Color scheme